Pages

Friday, May 6, 2011

Alkisah pencarian hadiah..



Assalamualaikum..

ni kisah pening mencari hadiah utk MOTHERS DAY... ermmm..
ingat nk beli HENBEG ka.. KASUT ka..

cadangnya esk nk p JJ.. sbb ada sale.. leh la ushar present kan.. ermm.. klu takdapat gak.. alamatnya.. belasah jer la apa yg blh.. hahahaha.. janji ada hadiah n blh buat my mon tersenyum sudah.. d best moment kan.. dia dh bnyk berjasa pada kita n y not kita pulak korbankan sedikit masa dan wang ringgit padanya.. biar bnda tuh tak berharga tapi padanya mungkin sudah berharga.. ingatan tuh mmg WAJIB.. zaman skng ni mcm2 anak2 blh buat pada mak diaorg.. minta simpang la aku kat sini dr tergolong anak2 yg sebegitu.. sedis rasanya.. sbb percaya setiap perbuatan yg jahat pasti akan di balasnya.. biarlah kita hidup dlm keadaan yg cukup aman dan tenang mahupun d dunia dan akhirat.. tak gitu..

mula2 ingat nk pesan flowers jer.. then minta diaorg hntr.. tapi rasa mcm tak best lak.. rasa cam nk bg lain lak.. yg penting dia blh ingat yg tuh pemberian anak2 kesayangan dia.... wahhh... suka3... dia hepy.. kita pun akan hepy jugak... ermmm..




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



Assalamualaikum..

ni kisah pening mencari hadiah utk MOTHERS DAY... ermmm..
ingat nk beli HENBEG ka.. KASUT ka..

cadangnya esk nk p JJ.. sbb ada sale.. leh la ushar present kan.. ermm.. klu takdapat gak.. alamatnya.. belasah jer la apa yg blh.. hahahaha.. janji ada hadiah n blh buat my mon tersenyum sudah.. d best moment kan.. dia dh bnyk berjasa pada kita n y not kita pulak korbankan sedikit masa dan wang ringgit padanya.. biar bnda tuh tak berharga tapi padanya mungkin sudah berharga.. ingatan tuh mmg WAJIB.. zaman skng ni mcm2 anak2 blh buat pada mak diaorg.. minta simpang la aku kat sini dr tergolong anak2 yg sebegitu.. sedis rasanya.. sbb percaya setiap perbuatan yg jahat pasti akan di balasnya.. biarlah kita hidup dlm keadaan yg cukup aman dan tenang mahupun d dunia dan akhirat.. tak gitu..

mula2 ingat nk pesan flowers jer.. then minta diaorg hntr.. tapi rasa mcm tak best lak.. rasa cam nk bg lain lak.. yg penting dia blh ingat yg tuh pemberian anak2 kesayangan dia.... wahhh... suka3... dia hepy.. kita pun akan hepy jugak... ermmm..




0 comments:

Post a Comment

said