Pages

Friday, June 3, 2011

Kenduri musim Cuti Sekolah..



Takda apa nak buat sebenarnyaaa... ermmm saja N3 nk bgtau bahaawasanya aku sangat2 lah boringgg hari ni.. kerja tak banyak.. asik duduk jaaaa.. lenguh habis 'P'.. iskhhh..
mood makan pun dah kurang.. apa nk jadi ni.. tidur better skit la.. blh dah nk lena dgn sempurna walau pun lambat.. tapi still ok!

Uish nk citer hal 4/6/11 (sabtu) mak haiiii... banyak giler kenduri.. bila cek kat planner aku... tu diaaa.. ada 5 kenduri.. how??? bincang2 ngn en hasben.. at last kami pilih utk pergi kenduri kawan en hasben di Kedah, Konvoi beramai-ramai bawa pengantin lelaki.. bila dah sebut konvoi ni.. mmg yg lain tak dpt nk p la kenduri ni.. terpaksa pilih satu ja.. sbb kedah kan.. jauh gak tu.. mak aku pun bising.. dah 37 weeks dok jalan merata lagi.. insyaALLAH tak sampai waktu lagi kot.. doa2 la sama.. cuak jugak sebenarnya ni... huhu... dia jer la k..

5/6/11 (ahad) pun ada kenduri gak.. tapi takpa la kat pulau jer.. so tak susah mana.. can go.. hehehe.. apa2 emergency pun still dlm penang..

Memikirkan esok ni nk p kedah yg buat aku runsing ckit.. semoga selamat perjalanan kami. Amin!





0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



Takda apa nak buat sebenarnyaaa... ermmm saja N3 nk bgtau bahaawasanya aku sangat2 lah boringgg hari ni.. kerja tak banyak.. asik duduk jaaaa.. lenguh habis 'P'.. iskhhh..
mood makan pun dah kurang.. apa nk jadi ni.. tidur better skit la.. blh dah nk lena dgn sempurna walau pun lambat.. tapi still ok!

Uish nk citer hal 4/6/11 (sabtu) mak haiiii... banyak giler kenduri.. bila cek kat planner aku... tu diaaa.. ada 5 kenduri.. how??? bincang2 ngn en hasben.. at last kami pilih utk pergi kenduri kawan en hasben di Kedah, Konvoi beramai-ramai bawa pengantin lelaki.. bila dah sebut konvoi ni.. mmg yg lain tak dpt nk p la kenduri ni.. terpaksa pilih satu ja.. sbb kedah kan.. jauh gak tu.. mak aku pun bising.. dah 37 weeks dok jalan merata lagi.. insyaALLAH tak sampai waktu lagi kot.. doa2 la sama.. cuak jugak sebenarnya ni... huhu... dia jer la k..

5/6/11 (ahad) pun ada kenduri gak.. tapi takpa la kat pulau jer.. so tak susah mana.. can go.. hehehe.. apa2 emergency pun still dlm penang..

Memikirkan esok ni nk p kedah yg buat aku runsing ckit.. semoga selamat perjalanan kami. Amin!





0 comments:

Post a Comment

said