Pages

Monday, July 15, 2013

MY LITLE PWINCES AISYA SYAFIYYA...




ASSALAMUALAIKUM... 

Bila dah lama tak update.. tetiba mood tuh datang tanpa henti pulak... haaa pengsan.. ok hadap la semua apdate2 yg dah basi ok.. layan ajer... bulan2 posa ni jgn nk mengata sgt... hahahha... kurang pahala wei...

ni nak cerita perihal birthday anak dara saya yg sorang tu.. actualy tarikhnya 16.06 tapi d sebabkan beberapa hal.. mama buat 15.06... tapi tkapa.. tetap sama.. last year tema dia princess... so is time kita tukar.. temanya minie + pink... ok.. syok sangatttt.. sebab tetamu yang datang sangat sporting mengenakan pakaian pink.. mama suka sangattttt sbb rumah dah nmpk mcm princess house.. penuh warna2 pink sekitar rumah.. meriah ollsss... rugi sapa yang tak mai tu.. hahaha.. kononnn kan...

nk kata rancang awai tu tak.. tapi dh plan.. nk kek apa.. gift apa.. semua mama dah atur utk anak dara sorang ni.. kek buat 2 tingkat sbb dia 2 thn.. adakah tahun depan akan jadi 3 tingkat??? ermm.. well.. we see... tak tau lagi kan.. goodies bag mama order thru on9 sebab tergoda boleh print gambaq atas beg tu... so.. settle.. bnyk jugak la order on9... sbb rasa murah.. so.. buat yang patut2 ja la.. 

tak kurang jugak yang datang membantu.. tks to mama aunt... thanks to tok mama.. acik.. yg susah payah datang awal bantu apa yang patut... luv u olls.. 

majlis bermula sekitar jam 4.30 petang.. sehinga larut malam... alhamdulillah orang pun ramai yang datang.. dan tak kurang jugak yang bg hadiah utk kak cha.. semua pink2 color.. kak cha suka sangattttt...



sticker 4 goodies bag...



kek kak cha sempena 2 tahun dan temanya adalah pink berserta minnie... cute tak?? cute mcm mama kan>> hahaha muntah ijooooo...




ok.. beg goodies tuh la mama order dekat on9... cantik kan.. simple.. nice.. n harga pun berpatutan.. suka sangat.. nantti boleh order lagi..






kak cha dpt bnyk hadiah hari tuuuu... sampai kak cha tak tau mana nk buka dulu.. mana nk main dulu... mana paling pebret.. habis bercamuk rumah pendek kata...


ni antara toys yg kak cha dapat... habis dia konker.. tak bagi sapa pun pegang..



yg ni advance gift from mama... sbb kak cha suka sangat mkn sushi.. so mama bawa sempena member card hari tu..



cute ja bila tgk kak cha mkn sushi..


ni antara present kesukaan kak cha,,, hello kitty bag... 


tks oll.. yg sudi datang.. maaf jugak klu ada yg kurang dan tak terlayan.. hope tak nyesal datang n akan datang lagi next time ok...



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...




ASSALAMUALAIKUM... 

Bila dah lama tak update.. tetiba mood tuh datang tanpa henti pulak... haaa pengsan.. ok hadap la semua apdate2 yg dah basi ok.. layan ajer... bulan2 posa ni jgn nk mengata sgt... hahahha... kurang pahala wei...

ni nak cerita perihal birthday anak dara saya yg sorang tu.. actualy tarikhnya 16.06 tapi d sebabkan beberapa hal.. mama buat 15.06... tapi tkapa.. tetap sama.. last year tema dia princess... so is time kita tukar.. temanya minie + pink... ok.. syok sangatttt.. sebab tetamu yang datang sangat sporting mengenakan pakaian pink.. mama suka sangattttt sbb rumah dah nmpk mcm princess house.. penuh warna2 pink sekitar rumah.. meriah ollsss... rugi sapa yang tak mai tu.. hahaha.. kononnn kan...

nk kata rancang awai tu tak.. tapi dh plan.. nk kek apa.. gift apa.. semua mama dah atur utk anak dara sorang ni.. kek buat 2 tingkat sbb dia 2 thn.. adakah tahun depan akan jadi 3 tingkat??? ermm.. well.. we see... tak tau lagi kan.. goodies bag mama order thru on9 sebab tergoda boleh print gambaq atas beg tu... so.. settle.. bnyk jugak la order on9... sbb rasa murah.. so.. buat yang patut2 ja la.. 

tak kurang jugak yang datang membantu.. tks to mama aunt... thanks to tok mama.. acik.. yg susah payah datang awal bantu apa yang patut... luv u olls.. 

majlis bermula sekitar jam 4.30 petang.. sehinga larut malam... alhamdulillah orang pun ramai yang datang.. dan tak kurang jugak yang bg hadiah utk kak cha.. semua pink2 color.. kak cha suka sangattttt...



sticker 4 goodies bag...



kek kak cha sempena 2 tahun dan temanya adalah pink berserta minnie... cute tak?? cute mcm mama kan>> hahaha muntah ijooooo...




ok.. beg goodies tuh la mama order dekat on9... cantik kan.. simple.. nice.. n harga pun berpatutan.. suka sangat.. nantti boleh order lagi..






kak cha dpt bnyk hadiah hari tuuuu... sampai kak cha tak tau mana nk buka dulu.. mana nk main dulu... mana paling pebret.. habis bercamuk rumah pendek kata...


ni antara toys yg kak cha dapat... habis dia konker.. tak bagi sapa pun pegang..



yg ni advance gift from mama... sbb kak cha suka sangat mkn sushi.. so mama bawa sempena member card hari tu..



cute ja bila tgk kak cha mkn sushi..


ni antara present kesukaan kak cha,,, hello kitty bag... 


tks oll.. yg sudi datang.. maaf jugak klu ada yg kurang dan tak terlayan.. hope tak nyesal datang n akan datang lagi next time ok...



0 comments:

Post a Comment

said