Pages

Tuesday, August 14, 2012

:: Alhamdulillah... RAYA!! RAYA!! RAYA!! ::


ASSALAMUALAIKUM..

mesti semua mood raya kan??? termasuk la empunya diri ni haaaa... mood raya membuak2 dah ni.. tambah2 lak dah tau segala persiapan bagai dah siap... Dari atas pala sampai hujung kaki... last week en hubs ajak p beli.. so kami telah menyopingkan bj raya kami berdua tanpa menemani anak2.. so sweeetttt... hahahaha lama tak berdating!! best jugak sekali sekala... tenang memilih bj yang diinginkan... 
rasanya tinggal nk beli 1 lagi sport shoes kat anak dara tu... yg ada semua ala2 pmpn gitu.. teringat lak dia ada skirt n suar jenas.. so.. mesti cute kan kalau pakai dengan sport shoes mcm nike ka adidas tu kan... ermm.. takpa2.. ada masa lagi kot.. hope ada size dia.. bj raya abang pun dah siap dah... punya la akaiiiii tahun ni nk berskinny bagaiii... jaket ala2 justin bieber katanyaaa... haaaiiiii... budak2 skng.. 

seperti tahun2 lepas.. awin mmg bukan yang pengoder tegar biskut raya ni.. sbb awin dah terbiasa dgn membuat sendiri.. ada jugak yg order contoh macam kuih kapit, kuih bangkit n kacang2.. selalunya rumah kami takda tetamu pun.. kami ja menyongkit ke rumah org... aci mcm tu??? hahahaha...
dok rasa tahun ni mcm nk buat open house.. tapi rumah awin tu sangat2 tidak selesa.. seriuoslyyy... mcm last year.. awin buat aqiqah utk anak dara tu merangkap open house.. tapi kat rumah mak... selesa.. tahun ni tak plan apa2 lagi.. tgk la keadaan mcm mn kan... 

ALHAMDULILLAH... dapat khabar gembira... tunggu lama dah ni... akhirnyaa tuhan permudahkan jugak utk kami sekeluarga.. harap kami dapat manfaatkannya dgn sebaik mungkin.. demi masa depan anak2 tercinta. Hope tuhan permudahkan juga apa yang ingin kami lakukan. Amin.

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...


ASSALAMUALAIKUM..

mesti semua mood raya kan??? termasuk la empunya diri ni haaaa... mood raya membuak2 dah ni.. tambah2 lak dah tau segala persiapan bagai dah siap... Dari atas pala sampai hujung kaki... last week en hubs ajak p beli.. so kami telah menyopingkan bj raya kami berdua tanpa menemani anak2.. so sweeetttt... hahahaha lama tak berdating!! best jugak sekali sekala... tenang memilih bj yang diinginkan... 
rasanya tinggal nk beli 1 lagi sport shoes kat anak dara tu... yg ada semua ala2 pmpn gitu.. teringat lak dia ada skirt n suar jenas.. so.. mesti cute kan kalau pakai dengan sport shoes mcm nike ka adidas tu kan... ermm.. takpa2.. ada masa lagi kot.. hope ada size dia.. bj raya abang pun dah siap dah... punya la akaiiiii tahun ni nk berskinny bagaiii... jaket ala2 justin bieber katanyaaa... haaaiiiii... budak2 skng.. 

seperti tahun2 lepas.. awin mmg bukan yang pengoder tegar biskut raya ni.. sbb awin dah terbiasa dgn membuat sendiri.. ada jugak yg order contoh macam kuih kapit, kuih bangkit n kacang2.. selalunya rumah kami takda tetamu pun.. kami ja menyongkit ke rumah org... aci mcm tu??? hahahaha...
dok rasa tahun ni mcm nk buat open house.. tapi rumah awin tu sangat2 tidak selesa.. seriuoslyyy... mcm last year.. awin buat aqiqah utk anak dara tu merangkap open house.. tapi kat rumah mak... selesa.. tahun ni tak plan apa2 lagi.. tgk la keadaan mcm mn kan... 

ALHAMDULILLAH... dapat khabar gembira... tunggu lama dah ni... akhirnyaa tuhan permudahkan jugak utk kami sekeluarga.. harap kami dapat manfaatkannya dgn sebaik mungkin.. demi masa depan anak2 tercinta. Hope tuhan permudahkan juga apa yang ingin kami lakukan. Amin.

0 comments:

Post a Comment

said