Pages

Wednesday, July 27, 2011

Alhamdulillah Ep : 4


Sorry sebab ambik masa yang agak lama utk habiskan part ni... bukan apa.. aisya gurl asik kena ulang alik ke kinik d sebabkan prolong jaundice.. sian dia kena ambik darah kat kaki.. tapi bgs dia.. sbb tak pernah nangis setiap kali g ambik darah tu...
Hari ni hari Ke 42 cek dan aisya gurl berpantang.. means.. 2 day to go... haiyak.. banyak tidak sabarrrr sebenarnyaaa.. En hasben pun dh tak sabaq tuh.. katanya nk pergi bercuti,.. hooyahhh.. 1st time bb nk ,berjalan ni... best3.. hope bb ok..

Baru2 ni pergi checkup 1bulan utk aisya gurl.. makna kata kena injection laaa.. huuhu.. bb nk kena injection, papa dia lak yang takut lebih.. katanya kesiannn... macam biasa appt pukul 2 pm.. b4 2pm kami dah sampai di kinik. 1st kena cek bb.. timbang.. alhamdulillah bb semakin sihat.. most to 4kg.. tapi mama still nampak aisya kurus.. klu bb lain lahir 4kg mesti booollaaattt.,.. xpe.. janji bb mama sihat hendaknya. hehehe... dah habis semua.. nurse kata nk ccek maknya pulak.. kena timbang ambik tekanan darah then g makmal cek air kencing n ambik darah... ehhehe.. everytin ok!!.. thumb's up to mama!!! habis semua kena ambik next appt utk ,injection 2 month laks.. 25/8/11 @11am... cucuk lagi sayang... habis dah ambik appt,.. ,,,time to 'jarum' hahahahaha... mama pun ketaq sama sebenaqnya... sbb tak tau bb nk keyau sikit ka.. keyau banyak ka... hehe.. suspen jer.. nurse minta pegang bb kuat2.. takut dia merewang2 tgn kaki semua... punya la kuat pegang bb masa tu.. takut la katakan... tgk jarum ja mama dah pejam mata.. cmna nie.... hehehe.. tapi alhamdulillah i tell u olls.. my bb 'strong'.. merengek sikit jaaa... pastu terus diam siap blh senyum lagi... haiyaaaa... my gurl bikin mama n papa suspen jer laaaa.., hahahaha... b a good gurl k.. InsyaAllah!

Semakin hari bersama aisya gurl, mama makin sayang bangat sama kamooo sayang.. hari2 tak pernah puas utk mama tatap muka kamoo yg cute ituuu... tambah2 time aisya tidur.. lagi la gerammmm sangat cute waktu tu.. rasa mau peceettt2 ja pp dia.. muka dia.. kiss jgn cakap la... berkali2... Anugerah Terindah buat mama tika ini...
Apa saja yang mama buat.. semua utk aisya gurl.. sampai kan barang mama pun mama dh tak kisah nk beli atau tak... :)




Aisya Syafiyya bt Roslan... Ratu hati mama n papa...


Moga aisya gurl jadi anak yang solehah buat papa n mama serta berguna dunia dan akhirat sayang...


Papa n Mama terlalu sayang sama kamooo Aisya gurl... Dah besar jgn lupa kedua ibu bapamu yer sayanggg..



Bijaklah Aisya gurl menilai dalam erti kehidupanmu nanti yer sayang... jangan kamu leka dan lalai dan bijak dalam meniti arus kehidupan ini.. Mama dan papa sentiasa mendoakan yang terbaik buat kamoo Aisya gurl. Amin...




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...


Sorry sebab ambik masa yang agak lama utk habiskan part ni... bukan apa.. aisya gurl asik kena ulang alik ke kinik d sebabkan prolong jaundice.. sian dia kena ambik darah kat kaki.. tapi bgs dia.. sbb tak pernah nangis setiap kali g ambik darah tu...
Hari ni hari Ke 42 cek dan aisya gurl berpantang.. means.. 2 day to go... haiyak.. banyak tidak sabarrrr sebenarnyaaa.. En hasben pun dh tak sabaq tuh.. katanya nk pergi bercuti,.. hooyahhh.. 1st time bb nk ,berjalan ni... best3.. hope bb ok..

Baru2 ni pergi checkup 1bulan utk aisya gurl.. makna kata kena injection laaa.. huuhu.. bb nk kena injection, papa dia lak yang takut lebih.. katanya kesiannn... macam biasa appt pukul 2 pm.. b4 2pm kami dah sampai di kinik. 1st kena cek bb.. timbang.. alhamdulillah bb semakin sihat.. most to 4kg.. tapi mama still nampak aisya kurus.. klu bb lain lahir 4kg mesti booollaaattt.,.. xpe.. janji bb mama sihat hendaknya. hehehe... dah habis semua.. nurse kata nk ccek maknya pulak.. kena timbang ambik tekanan darah then g makmal cek air kencing n ambik darah... ehhehe.. everytin ok!!.. thumb's up to mama!!! habis semua kena ambik next appt utk ,injection 2 month laks.. 25/8/11 @11am... cucuk lagi sayang... habis dah ambik appt,.. ,,,time to 'jarum' hahahahaha... mama pun ketaq sama sebenaqnya... sbb tak tau bb nk keyau sikit ka.. keyau banyak ka... hehe.. suspen jer.. nurse minta pegang bb kuat2.. takut dia merewang2 tgn kaki semua... punya la kuat pegang bb masa tu.. takut la katakan... tgk jarum ja mama dah pejam mata.. cmna nie.... hehehe.. tapi alhamdulillah i tell u olls.. my bb 'strong'.. merengek sikit jaaa... pastu terus diam siap blh senyum lagi... haiyaaaa... my gurl bikin mama n papa suspen jer laaaa.., hahahaha... b a good gurl k.. InsyaAllah!

Semakin hari bersama aisya gurl, mama makin sayang bangat sama kamooo sayang.. hari2 tak pernah puas utk mama tatap muka kamoo yg cute ituuu... tambah2 time aisya tidur.. lagi la gerammmm sangat cute waktu tu.. rasa mau peceettt2 ja pp dia.. muka dia.. kiss jgn cakap la... berkali2... Anugerah Terindah buat mama tika ini...
Apa saja yang mama buat.. semua utk aisya gurl.. sampai kan barang mama pun mama dh tak kisah nk beli atau tak... :)




Aisya Syafiyya bt Roslan... Ratu hati mama n papa...


Moga aisya gurl jadi anak yang solehah buat papa n mama serta berguna dunia dan akhirat sayang...


Papa n Mama terlalu sayang sama kamooo Aisya gurl... Dah besar jgn lupa kedua ibu bapamu yer sayanggg..



Bijaklah Aisya gurl menilai dalam erti kehidupanmu nanti yer sayang... jangan kamu leka dan lalai dan bijak dalam meniti arus kehidupan ini.. Mama dan papa sentiasa mendoakan yang terbaik buat kamoo Aisya gurl. Amin...




0 comments:

Post a Comment

said