Pages

Friday, December 3, 2010

PENCARIAN BUAH..

Assalamualaikum..

apesal tajuk aku kali nie cm skema jaaaaa.... hahaha...
dah mcm program TRESSURE HUNT lak... ye ke? lebih kurang la tu..
mcm biasa la mood aku ni... kejap2 rasa nk kuar... kejap2 rasa mcm nk dok rumah jer...
memang puting beliung punya angin la nieee...
ermm.. hubby aku pun dah tau peel aku..
conform dia akan tanya punya... nk TAPAU ke KELUAR????
saat ni la aku jadi meng0ng ckit nk decide...
mula-mula cam taknak kuar... tapi tiba2 tingat lak buah2an kegemaran aku...
dah macam ketagih dah la nie... after makan ja mesti nak punya buah2..
ermmm...
ni nak citer hal kes cari buah.... smlm ngn my hubby..
mula2... tmpt yg pasti ada... adalah QBAY.. confom ada punya..
tapi nk d jadikan citer... takda lak org jual buah... huh!!!
mana p depa semua ni?
aku jawab.. AGAKNYA P NIAGA KAT PESTA KOT??
hehehe.. hubby kata... MAYBE MUNGKIN??? jawapan standard dia la tu.. hehe
ermm... tingat kat depan BJ lak... rasa2nya ada lori pick up
yg niaga buah kat situ..
HUBBY pun ok jaaa... ermmm... sampai2 takda apa pun... ermmm..
sedisnyaaaa... tak tau dah nk cari mana... buntu!!
Tapi hubby cam tk putus asa jaaa... nk cari gak... ermmm
aku nie dah malas dah... sbb tak mkn lagi..
kesian lak kat hubby.. dia dah la lapar..
aku pun decide - takpa la pa.. kita p mkn ja dulu.. nnti kita pikiaq len tgk kat mana..
dia kata takpa... kita p ushar kat depan USM lak...
aku pun ok jaaaa... rasa mcm d beri perhatian sgt.. tks laling..
at last... kami jumpa gak buah... huh! mesti hubby aku rasa lega kan..
hahahaha... klu tak nnti bini dia kempunan lak nk mkn buah..
dapat2 ja buah aku... terus ngap...ngap..ngap... sambil suap hubby..
dia plak.. ckp.. takpa la.. ma mkn la... pa tak mau...
ow... dia takut tak cukup k0t.. hahahaha...



BUAH KESAYANGAN AKU TIKA DAN WAKTU INI...

TEMBIKAI... SLURRRPPP.. DAPNYAAA

ANTARA YG WAJIB AKU MEMBELINYA....



dah dpt buah.. baru la hubby aku p cari port utk mkn.. dia tanya aku nk mkn apa..
aku kata tak kisah.. kat mana pa mkn.. kat situ ma makan..
sbb aku mood makan pun kureng.. bknnya lapar sgt
coz dh dpt buah la katakan.... hahaaha
last2 mkn kat TTS... tmpt tuh skng dh jd pebret mr hubby..
dia suka sangat mkan NASI PUTIH ngan TELUR BUNGKUS.. katanya sedapp
mungkin kena ngn tekak dia k0t...
aku lak oder MEE KUAH...
yg tuh jer aku rasa selera nk mkn... yg lain takda dlm senarai...





MENU AKU...



MENU MR HUBBY.. NASI PUTIH + TELUR BUNGKUS...
beliau mkn sangat berselera... licin.. agaknya lapar sangat
yer la cari buah ja dah berejam.. tup2 mkn lak lambat...
ermmm.. credit lah t0 mr hubby...
sbb layan mrs wife smlm...

after mkn2 tuh kitaorg g rumah M.I.L.
g melawat adik ipar n BB BOY dia...







2 comments:

~MiZz Azz!an+!e~ said...

ngidam bnda yg senang carikk xpe..hikhikhik =)

MisS FarWieN... said...

HEHEE... SO FAR SO GOOD.

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum..

apesal tajuk aku kali nie cm skema jaaaaa.... hahaha...
dah mcm program TRESSURE HUNT lak... ye ke? lebih kurang la tu..
mcm biasa la mood aku ni... kejap2 rasa nk kuar... kejap2 rasa mcm nk dok rumah jer...
memang puting beliung punya angin la nieee...
ermm.. hubby aku pun dah tau peel aku..
conform dia akan tanya punya... nk TAPAU ke KELUAR????
saat ni la aku jadi meng0ng ckit nk decide...
mula-mula cam taknak kuar... tapi tiba2 tingat lak buah2an kegemaran aku...
dah macam ketagih dah la nie... after makan ja mesti nak punya buah2..
ermmm...
ni nak citer hal kes cari buah.... smlm ngn my hubby..
mula2... tmpt yg pasti ada... adalah QBAY.. confom ada punya..
tapi nk d jadikan citer... takda lak org jual buah... huh!!!
mana p depa semua ni?
aku jawab.. AGAKNYA P NIAGA KAT PESTA KOT??
hehehe.. hubby kata... MAYBE MUNGKIN??? jawapan standard dia la tu.. hehe
ermm... tingat kat depan BJ lak... rasa2nya ada lori pick up
yg niaga buah kat situ..
HUBBY pun ok jaaa... ermmm... sampai2 takda apa pun... ermmm..
sedisnyaaaa... tak tau dah nk cari mana... buntu!!
Tapi hubby cam tk putus asa jaaa... nk cari gak... ermmm
aku nie dah malas dah... sbb tak mkn lagi..
kesian lak kat hubby.. dia dah la lapar..
aku pun decide - takpa la pa.. kita p mkn ja dulu.. nnti kita pikiaq len tgk kat mana..
dia kata takpa... kita p ushar kat depan USM lak...
aku pun ok jaaaa... rasa mcm d beri perhatian sgt.. tks laling..
at last... kami jumpa gak buah... huh! mesti hubby aku rasa lega kan..
hahahaha... klu tak nnti bini dia kempunan lak nk mkn buah..
dapat2 ja buah aku... terus ngap...ngap..ngap... sambil suap hubby..
dia plak.. ckp.. takpa la.. ma mkn la... pa tak mau...
ow... dia takut tak cukup k0t.. hahahaha...



BUAH KESAYANGAN AKU TIKA DAN WAKTU INI...

TEMBIKAI... SLURRRPPP.. DAPNYAAA

ANTARA YG WAJIB AKU MEMBELINYA....



dah dpt buah.. baru la hubby aku p cari port utk mkn.. dia tanya aku nk mkn apa..
aku kata tak kisah.. kat mana pa mkn.. kat situ ma makan..
sbb aku mood makan pun kureng.. bknnya lapar sgt
coz dh dpt buah la katakan.... hahaaha
last2 mkn kat TTS... tmpt tuh skng dh jd pebret mr hubby..
dia suka sangat mkan NASI PUTIH ngan TELUR BUNGKUS.. katanya sedapp
mungkin kena ngn tekak dia k0t...
aku lak oder MEE KUAH...
yg tuh jer aku rasa selera nk mkn... yg lain takda dlm senarai...





MENU AKU...



MENU MR HUBBY.. NASI PUTIH + TELUR BUNGKUS...
beliau mkn sangat berselera... licin.. agaknya lapar sangat
yer la cari buah ja dah berejam.. tup2 mkn lak lambat...
ermmm.. credit lah t0 mr hubby...
sbb layan mrs wife smlm...

after mkn2 tuh kitaorg g rumah M.I.L.
g melawat adik ipar n BB BOY dia...







2 comments:

~MiZz Azz!an+!e~ said...

ngidam bnda yg senang carikk xpe..hikhikhik =)

MisS FarWieN... said...

HEHEE... SO FAR SO GOOD.

Post a Comment

said