Pages

Wednesday, November 4, 2009

~REUNION KENCANG 2009 BATCH 1996~



SALAM U OLLSSSSS....


nie alkisah aku nk citer antara kenangan2 terindah dlm hidup aku... ahakzzzz...

sebenarnya aku menjejak kasih kawan2 aku nie dh lama... mcm2 cara aku wat.. tapi still tak jumpa, ermmmm usaha2 dah.. doa2 dah.. last sekali tawakal jer laaa kan... nk dijadikan cerita aku nie... bermula di fb... bagus jugak ada fb nie kannn... ermmmm.. aku kiranya mcm dh pth semangat gak nk mencari... tapi tuh la kan.. klu ada jodoh tuh tak kemana... hahahaha... aku jumpa ngn adik member aku waktu di maahad dulu... SYUHADA... ermmm.. bermulanya kisah penjejak kasih di friendster lakkk... disitulah aku berjumpa kawan2 lama, sakinah, ona, dekna, samsina, shiera dll...... ahhhh...sukanyaaaa akuuu... rasa mcm senyum tak leh cover dah.. tahap gaban punya senyum.. klu org nk kata aku gila.. gila la.... tapi mmg hr yg bermakna utk aku... besttt gilerrr.. dah terbayang mcm2 dah.. hahahaha... walhal x jumpa lgipun.


1st sekali aku dpt bercakap ngn ona... ONAAA... I LAP U... rindu gilerrrr... then kinah... ahhhh tidak kinah dh berisi... dulu dia antara yg terkecil di maahad... hahahaha... skrg??? kawan aku ni tntu sgt bahagia sbb tuh dia berisi... bagussss.. hrp korang bhgia smpai ke akhir hayat.. amin. aku tumpang hepy gakk.. yg paling bessstttt aku dpt berita.. ona cakap.. "awien ko nk join reunion tak? hr nie last payment" oh my god!! tanpa berpk pjg trus aku jawab 'NAKKKKKKKKK'..... saat yg aku nantikan.. tak sabar rasanyaaaa nk jumpa kengkawan.. aku siap kautim ngn ona lagi.. rahsiakan yg aku pun nk join sekali.. kunun2nya surprise ler kat kawan2 lain... mmg besttt.. sian kat kinah ngn dekna.. kena tipu kaw2 ngn aku.. siap ngaku ckp tak pat join reunion tu... hehehe ampun kinah... ampun dekna... lain kali tak buat dah ok... hahahaha..


reunion kali nie kat PANTAI TELUK KEMANG, PORT DICKSON. Tanggal 31 Okt & 1 Nov 2009. harap sangat dapat join lagi reunion akan datang... mmg best.. tak kisah la tmpt dia kat mn.. jnji aku nk join. Aku dok menghitung hari jer nk g PD nie... apesal la lambat sgt ms berlalu... tapi bila dah sampai.. dah jumpa kengkawan... apesal rasa mcm kejap jerrrrr ms berlalu.. cam tak puas jer.. cam tak syook jerrrrr... ermmm... tu la dikatakan kenangan terindah...


dr penang aku naik bas jer sampai k.l... aku stay k.l mlm tuh then after subuh terus gerak g PD... igt nk drive tapi cam tak mampu jer kederat nie sorang2... ermmm... takpe.. baru relax ckit... simpan tenaga utk habis2an bergosiippp.. hahahahaha... ona malam tuh siap tk leh tido.. katanya excited giler nk g PD.. hahaha... kul 4am dh bangun.. sabar jer laaaa...

ermmm... saat yg dinantikan tiba gak akhirnya... org pertama yg kena surprise adalah SAKINAH.... terkeluar dr mulut kinah ngn spontannya 'GAMPANG PUNYA SHIDA'... hahahahaha.... BESTTTNYaaa dpt peluk kawan2 akuuuu... ya allah rindu gilerrr... 11 tahun tak jumpa.. iskh2... mcm2 dah berlaku.. tapikan ada sorang lagi member aku.. yg aku nk jumpa sesangat... NURUL HUDA MOHD NOOR... dia nie la kawan rapat time asrama siti hajar... kemana la dia menghilangg... tak dpt nk jejakkkk.. bestttt dapat jumpa kawan lama,, DEKNA.... NOOR... adussss.. tingt lak masa dpt peluk koranggg...


jom kita intai apa yg menarik kat reunion kali nieee...


nie lah banner bukti bahawasanya kami bekas2 pelajar m.t.i batch 1996 mengadakan reunion.. hahaha... tapikan ... nk komplainnn kat EJ... apesal tarikh salah???? lawa2 dah... angauuu la ko nie EJ... tahap gaban lak tu,, kahkahkahkah... sory la ej aku kutuk ko terang2an... tapi mmg cantik ko buat nie... wa tabik sama lu... tapi kesiankan.. banner tuh hilang... tatau la sapa yg curi... iskh2... banner pun nk ambik ka???? ada logik ka???


nie anak munirah adnan... yg santai jer.. nk mandi tapi takut di pukul ombak... hahhahahhaha..



kununnnya ala2 titanic la nieeee... hahahaha... bg wasiat kat dekna cepat.. bawa bertendang yer en fadhil....

nie time tngh tggu BBQ... sempat lagi berposing.. masing2 pantang ada masa... mmg snap punya.. tiap detik, saat, masa itu tersgtlh berharga utk kitaorg utk simpan kenangan bersama... ermmm.... bestkan klu igt blk time nie...



DEKNAAAAAAAA... i miz u........ bile la leh jmpa lg kan...
best sgt dpt spend time ngn korang... hrp pasnie.. x lost contact dah..

time nie masa untuk bersantai di pantaiii... actually aku tak banyak yg kenal member laki nie... almaklumlah... tak bersosial ms sekolah dulu... hahahahaha... bila mai reunion ni.. baru la kenal betul2...

tgkla... kununnya nk wat candid... tapi hampehhh... hahahaha... ej la nieeee..

nie satu lagi... masyaallah... nie digelar geng 'papa nakal'.... mmg nakallllll

nie lak time tarik tali... sampai terbaring2 atas pasir laaa punya nk tarikkk...

game ni mmg tak leh blahhh a.... time bini makeover suami tercintaa.. auuuwwwssss... adoiiii.. boleh la nk cari makan pasni koranggg... sblm tu.. trim dulu misai korangggg.. sure laku punya laaa... hancusssss jadinyaaaa.. ha ha ha ha ha ha ...

game permulaann... nmnya game straw dan CD ha ha ha ha ha... nmpk cam senang beb, tapi ya allah berapa kali punya patah balik entah laaaa... tapi mmg hapening giler aaa.... rasa mcm zaman sekolah dulu...

nie geng 'papa nakal' tngh bahagikan kumpulan diaorg...

antara kawan2 yg rapat waktu asrama dulu... ina desa berulang masa tu, dekna n alin stay asrama... mmg best klu igtkan balik... mcm2 kes ada... kena keja hantu la.. curi buah la.. lompat pagar la... adusssss... hancur beb!

ina desa ni dulu satu class ngn aku klu tak silap... igt lagi zaman ustazah hafiza... baekk giler ustazah tu... suka sgt.. lembut jerrrr...

nie dekna.... ahakzzzzz... antara kawan yg rapat ngn aku.. kitaorg satu blk masa kat reunion.. kat asrama pun kitaorg geng... geng budak baik... muahahhaaha.. kan dekna..kan...



maya....

nie azlin amarudin.. aku igt lagi.. lin nie ms sekolah dia antara member yg kalut... tinggi, kurus... tapi skng dah berisi.. lain lakk aku tgk. dah relax n cool beb! now alin stay melaka... kerja sana...

nie emy ernie.... kitaorg tak rapat sgt.. tapi kenalll.. dah nmpun satu asrama.. sengal la klu tak kenalll.. hahaha... insyaallah emy nk langsung prkahwinannya awal tahun depan... nnti kita wat reunion kat rumah emy lakk geng..

ni faridah... kitaorg gelar dia farid... sebabnyaaa.. masa sekolah perangai dia mengalahkan lelaki.. kasar nk mampuh tpi jgn taktau jiwanya terlalu sensitif... skrg farid dh berubah... farid dah kawin ada 2 org anak.. cam tak caya jer aku ko dah kawin... hehehe... wish u epy alwayz..

nie kecekkk.... nm btl zura.. cekk... rindu nk dgr celoteh ko. cek klu dpt ckp abiis la... tiada penapis punya nie... ha ha ha ha ha.. i loikeeee cek cara ko. siap ngn memek2 muka klu kata cek nie... ha ha ha ha.. ccek dah tunang.. tunang ngn ex student mti gak... ermmm.. ramai rupanya kawan2 aku yg kawin student mti gak... bgs3... jodoh korang..


noorul akma a.k.a noor... antara kawan yg rapat ms kat asrama dulu... noor ttp tak berubah... mcm dulu gak.. maintann.. aku sempat gak bercerita sedih ngn noor mlm tu... ermmm... keep ok noor! tuh yg bestt ada kawan yg memahami... sbb dah dok satu asrama ibarat dah macam keluarga sendiri...





rozana.... a.k.a cik ona... kawan ms form 2... bnyk sgt kenangan kitaorg ms form 2 dulu.. igt lagi ms tu tido atas pangkin jeee... 2 tgkt.. hr2 ngadap org mandi... haahahaha.. bila time lari mcm nk reban asrama tu... hahahaha...

time nek banana boat... nmpk mcm gerun tapi sebenarnya hapening giler.... sampaikan rasa mcm nk nek lagi sekali plak... hahahahaha....





kejap je dh mlm... nie time tggu bbq...


geng 'papa nakal'..... candid la kunun..

santaiii.. sementra tggu yg lain turun utk xtvt selanjutnyaaa... kita snap duluuu..

ona ngn aku...............








posing baekkkk punyaaaaa......



nie munirah a.k.a myra... myra budak berulang... dia pun dah kawin ada 2 org anak...

tu jer la cerita aku... cerita ceriti yg tersangat lahhhh manisssnye... tapikan kenapa aku tak tangkap gambo ngn kinah??? kinah rapat ms aku form 3.. asrama siti hajar... aku igt lagi time tu... zaman kejahatan melanda.. asik gaduh jer ngn k.zana (ketua asrama).. macam2 hal... blh dikatakan hampir setiap hari laaaa... hahahaha.. tapi mmg bestttt.. sbbnya.. wanted!!! HA HA HA HA HA ...

sesi kami selesai sekitar jam 1 ptg... nk bersurai pun rasa mcam sayu jer sedih nk tggl kengkawan balik... sob..sob..sob.. korang semua adalah KENANGAN TERINDAH utk aku... harap pasni korang smua berjaya dlm life masing2 n dapat apa yg korang cita2kan... yg penting jgn lupa SOLAT! kawin jgn lupa jemput aku ok... insyaALLAH umur pjg kita jumpa lagi...
WASALAM...






1 comments:

Anonymous said...

good post

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



SALAM U OLLSSSSS....


nie alkisah aku nk citer antara kenangan2 terindah dlm hidup aku... ahakzzzz...

sebenarnya aku menjejak kasih kawan2 aku nie dh lama... mcm2 cara aku wat.. tapi still tak jumpa, ermmmm usaha2 dah.. doa2 dah.. last sekali tawakal jer laaa kan... nk dijadikan cerita aku nie... bermula di fb... bagus jugak ada fb nie kannn... ermmmm.. aku kiranya mcm dh pth semangat gak nk mencari... tapi tuh la kan.. klu ada jodoh tuh tak kemana... hahahaha... aku jumpa ngn adik member aku waktu di maahad dulu... SYUHADA... ermmm.. bermulanya kisah penjejak kasih di friendster lakkk... disitulah aku berjumpa kawan2 lama, sakinah, ona, dekna, samsina, shiera dll...... ahhhh...sukanyaaaa akuuu... rasa mcm senyum tak leh cover dah.. tahap gaban punya senyum.. klu org nk kata aku gila.. gila la.... tapi mmg hr yg bermakna utk aku... besttt gilerrr.. dah terbayang mcm2 dah.. hahahaha... walhal x jumpa lgipun.


1st sekali aku dpt bercakap ngn ona... ONAAA... I LAP U... rindu gilerrrr... then kinah... ahhhh tidak kinah dh berisi... dulu dia antara yg terkecil di maahad... hahahaha... skrg??? kawan aku ni tntu sgt bahagia sbb tuh dia berisi... bagussss.. hrp korang bhgia smpai ke akhir hayat.. amin. aku tumpang hepy gakk.. yg paling bessstttt aku dpt berita.. ona cakap.. "awien ko nk join reunion tak? hr nie last payment" oh my god!! tanpa berpk pjg trus aku jawab 'NAKKKKKKKKK'..... saat yg aku nantikan.. tak sabar rasanyaaaa nk jumpa kengkawan.. aku siap kautim ngn ona lagi.. rahsiakan yg aku pun nk join sekali.. kunun2nya surprise ler kat kawan2 lain... mmg besttt.. sian kat kinah ngn dekna.. kena tipu kaw2 ngn aku.. siap ngaku ckp tak pat join reunion tu... hehehe ampun kinah... ampun dekna... lain kali tak buat dah ok... hahahaha..


reunion kali nie kat PANTAI TELUK KEMANG, PORT DICKSON. Tanggal 31 Okt & 1 Nov 2009. harap sangat dapat join lagi reunion akan datang... mmg best.. tak kisah la tmpt dia kat mn.. jnji aku nk join. Aku dok menghitung hari jer nk g PD nie... apesal la lambat sgt ms berlalu... tapi bila dah sampai.. dah jumpa kengkawan... apesal rasa mcm kejap jerrrrr ms berlalu.. cam tak puas jer.. cam tak syook jerrrrr... ermmm... tu la dikatakan kenangan terindah...


dr penang aku naik bas jer sampai k.l... aku stay k.l mlm tuh then after subuh terus gerak g PD... igt nk drive tapi cam tak mampu jer kederat nie sorang2... ermmm... takpe.. baru relax ckit... simpan tenaga utk habis2an bergosiippp.. hahahahaha... ona malam tuh siap tk leh tido.. katanya excited giler nk g PD.. hahaha... kul 4am dh bangun.. sabar jer laaaa...

ermmm... saat yg dinantikan tiba gak akhirnya... org pertama yg kena surprise adalah SAKINAH.... terkeluar dr mulut kinah ngn spontannya 'GAMPANG PUNYA SHIDA'... hahahahaha.... BESTTTNYaaa dpt peluk kawan2 akuuuu... ya allah rindu gilerrr... 11 tahun tak jumpa.. iskh2... mcm2 dah berlaku.. tapikan ada sorang lagi member aku.. yg aku nk jumpa sesangat... NURUL HUDA MOHD NOOR... dia nie la kawan rapat time asrama siti hajar... kemana la dia menghilangg... tak dpt nk jejakkkk.. bestttt dapat jumpa kawan lama,, DEKNA.... NOOR... adussss.. tingt lak masa dpt peluk koranggg...


jom kita intai apa yg menarik kat reunion kali nieee...


nie lah banner bukti bahawasanya kami bekas2 pelajar m.t.i batch 1996 mengadakan reunion.. hahaha... tapikan ... nk komplainnn kat EJ... apesal tarikh salah???? lawa2 dah... angauuu la ko nie EJ... tahap gaban lak tu,, kahkahkahkah... sory la ej aku kutuk ko terang2an... tapi mmg cantik ko buat nie... wa tabik sama lu... tapi kesiankan.. banner tuh hilang... tatau la sapa yg curi... iskh2... banner pun nk ambik ka???? ada logik ka???


nie anak munirah adnan... yg santai jer.. nk mandi tapi takut di pukul ombak... hahhahahhaha..



kununnnya ala2 titanic la nieeee... hahahaha... bg wasiat kat dekna cepat.. bawa bertendang yer en fadhil....

nie time tngh tggu BBQ... sempat lagi berposing.. masing2 pantang ada masa... mmg snap punya.. tiap detik, saat, masa itu tersgtlh berharga utk kitaorg utk simpan kenangan bersama... ermmm.... bestkan klu igt blk time nie...



DEKNAAAAAAAA... i miz u........ bile la leh jmpa lg kan...
best sgt dpt spend time ngn korang... hrp pasnie.. x lost contact dah..

time nie masa untuk bersantai di pantaiii... actually aku tak banyak yg kenal member laki nie... almaklumlah... tak bersosial ms sekolah dulu... hahahahaha... bila mai reunion ni.. baru la kenal betul2...

tgkla... kununnya nk wat candid... tapi hampehhh... hahahaha... ej la nieeee..

nie satu lagi... masyaallah... nie digelar geng 'papa nakal'.... mmg nakallllll

nie lak time tarik tali... sampai terbaring2 atas pasir laaa punya nk tarikkk...

game ni mmg tak leh blahhh a.... time bini makeover suami tercintaa.. auuuwwwssss... adoiiii.. boleh la nk cari makan pasni koranggg... sblm tu.. trim dulu misai korangggg.. sure laku punya laaa... hancusssss jadinyaaaa.. ha ha ha ha ha ha ...

game permulaann... nmnya game straw dan CD ha ha ha ha ha... nmpk cam senang beb, tapi ya allah berapa kali punya patah balik entah laaaa... tapi mmg hapening giler aaa.... rasa mcm zaman sekolah dulu...

nie geng 'papa nakal' tngh bahagikan kumpulan diaorg...

antara kawan2 yg rapat waktu asrama dulu... ina desa berulang masa tu, dekna n alin stay asrama... mmg best klu igtkan balik... mcm2 kes ada... kena keja hantu la.. curi buah la.. lompat pagar la... adusssss... hancur beb!

ina desa ni dulu satu class ngn aku klu tak silap... igt lagi zaman ustazah hafiza... baekk giler ustazah tu... suka sgt.. lembut jerrrr...

nie dekna.... ahakzzzzz... antara kawan yg rapat ngn aku.. kitaorg satu blk masa kat reunion.. kat asrama pun kitaorg geng... geng budak baik... muahahhaaha.. kan dekna..kan...



maya....

nie azlin amarudin.. aku igt lagi.. lin nie ms sekolah dia antara member yg kalut... tinggi, kurus... tapi skng dah berisi.. lain lakk aku tgk. dah relax n cool beb! now alin stay melaka... kerja sana...

nie emy ernie.... kitaorg tak rapat sgt.. tapi kenalll.. dah nmpun satu asrama.. sengal la klu tak kenalll.. hahaha... insyaallah emy nk langsung prkahwinannya awal tahun depan... nnti kita wat reunion kat rumah emy lakk geng..

ni faridah... kitaorg gelar dia farid... sebabnyaaa.. masa sekolah perangai dia mengalahkan lelaki.. kasar nk mampuh tpi jgn taktau jiwanya terlalu sensitif... skrg farid dh berubah... farid dah kawin ada 2 org anak.. cam tak caya jer aku ko dah kawin... hehehe... wish u epy alwayz..

nie kecekkk.... nm btl zura.. cekk... rindu nk dgr celoteh ko. cek klu dpt ckp abiis la... tiada penapis punya nie... ha ha ha ha ha.. i loikeeee cek cara ko. siap ngn memek2 muka klu kata cek nie... ha ha ha ha.. ccek dah tunang.. tunang ngn ex student mti gak... ermmm.. ramai rupanya kawan2 aku yg kawin student mti gak... bgs3... jodoh korang..


noorul akma a.k.a noor... antara kawan yg rapat ms kat asrama dulu... noor ttp tak berubah... mcm dulu gak.. maintann.. aku sempat gak bercerita sedih ngn noor mlm tu... ermmm... keep ok noor! tuh yg bestt ada kawan yg memahami... sbb dah dok satu asrama ibarat dah macam keluarga sendiri...





rozana.... a.k.a cik ona... kawan ms form 2... bnyk sgt kenangan kitaorg ms form 2 dulu.. igt lagi ms tu tido atas pangkin jeee... 2 tgkt.. hr2 ngadap org mandi... haahahaha.. bila time lari mcm nk reban asrama tu... hahahaha...

time nek banana boat... nmpk mcm gerun tapi sebenarnya hapening giler.... sampaikan rasa mcm nk nek lagi sekali plak... hahahahaha....





kejap je dh mlm... nie time tggu bbq...


geng 'papa nakal'..... candid la kunun..

santaiii.. sementra tggu yg lain turun utk xtvt selanjutnyaaa... kita snap duluuu..

ona ngn aku...............








posing baekkkk punyaaaaa......



nie munirah a.k.a myra... myra budak berulang... dia pun dah kawin ada 2 org anak...

tu jer la cerita aku... cerita ceriti yg tersangat lahhhh manisssnye... tapikan kenapa aku tak tangkap gambo ngn kinah??? kinah rapat ms aku form 3.. asrama siti hajar... aku igt lagi time tu... zaman kejahatan melanda.. asik gaduh jer ngn k.zana (ketua asrama).. macam2 hal... blh dikatakan hampir setiap hari laaaa... hahahaha.. tapi mmg bestttt.. sbbnya.. wanted!!! HA HA HA HA HA ...

sesi kami selesai sekitar jam 1 ptg... nk bersurai pun rasa mcam sayu jer sedih nk tggl kengkawan balik... sob..sob..sob.. korang semua adalah KENANGAN TERINDAH utk aku... harap pasni korang smua berjaya dlm life masing2 n dapat apa yg korang cita2kan... yg penting jgn lupa SOLAT! kawin jgn lupa jemput aku ok... insyaALLAH umur pjg kita jumpa lagi...
WASALAM...






1 comments:

Anonymous said...

good post

Post a Comment

said