Pages

Tuesday, November 10, 2009

~wedding acik~



ASSALAM...
Adoiiii.... lama gila aku simpan acara nieee... wedding acik. Nk simpan kenangan sebenarnya... acik akad nikah pada 14.8.2009 bersanding pada 4.10.09... lama gila kan aku simpan... hahahaha
apa yg aku nk citer.. nih kira 1st time la kami wat kenduri kawin besar kat rumah sendiri.. if tak wat kat kg jer... sbb kg lagi havoc.. gotong royong.. tapi kat juru pun tak kurang hebat gak.. majlis meriah sangat. Yang paling best ramai sangat adik beradik yg turun.. so.. puas hati..
makanan pun sedap... kiranya clear la jugak lauk tu.. penat jgn cakap la kan.. mmg penat.. tapi is ok.. ceria
Tema kami pada kali nie... pink nk purple nk ungu... ha??? cmna tu??? confius?? yg bestnya mula2 plan nk wat kolor koko.. tapi entah mcm mn lari tema lakk sbba cik dah beli hantaran kolor purple..


nie lah family aku... hepy, ceria.... meriah beb!

my sis... cantik sangat...

my lovly.... HASIF FARHAN.. miss him so much!!

aikal... peace!

aku nie minat dlm photographer... tapi aku takda langsung basic dlm hal nie... alhamdulillah aku belajar sendiri biarpun tak kemas tapi ok! ermmm... bila agaknya nk jadi profesional kan?? tepuk dada tanya hati!






















thks to MR R sbb tggu dr awal majlis hingga habis... tolong tggu jer laaaa... hahahahahaha..

nie pakcik man aku dari k.l...

paktam n wife..











my best frenz...

k.sal... tks 4 coming..

my best frenz... also

my uncle n my auntie...





segalanya dah selamat... kami pun penat gila babasss... penat jalan sana sini.. penat tangkap gambo.. penat lah segala segi... nk pengsan dah... tapi dlm penat2 mcm tu... sempat lagi MR R open room utk pengantin.... ha ha ha ... mmg meriah a.. tks ya...

3 comments:

nur azziantie shukri said...

nice wedding..pink lagi tu...

nur azziantie shukri said...

nice wedding...meriah gitu...

MisS FarWieN... said...

pink harussssssssssss... hehehe

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



ASSALAM...
Adoiiii.... lama gila aku simpan acara nieee... wedding acik. Nk simpan kenangan sebenarnya... acik akad nikah pada 14.8.2009 bersanding pada 4.10.09... lama gila kan aku simpan... hahahaha
apa yg aku nk citer.. nih kira 1st time la kami wat kenduri kawin besar kat rumah sendiri.. if tak wat kat kg jer... sbb kg lagi havoc.. gotong royong.. tapi kat juru pun tak kurang hebat gak.. majlis meriah sangat. Yang paling best ramai sangat adik beradik yg turun.. so.. puas hati..
makanan pun sedap... kiranya clear la jugak lauk tu.. penat jgn cakap la kan.. mmg penat.. tapi is ok.. ceria
Tema kami pada kali nie... pink nk purple nk ungu... ha??? cmna tu??? confius?? yg bestnya mula2 plan nk wat kolor koko.. tapi entah mcm mn lari tema lakk sbba cik dah beli hantaran kolor purple..


nie lah family aku... hepy, ceria.... meriah beb!

my sis... cantik sangat...

my lovly.... HASIF FARHAN.. miss him so much!!

aikal... peace!

aku nie minat dlm photographer... tapi aku takda langsung basic dlm hal nie... alhamdulillah aku belajar sendiri biarpun tak kemas tapi ok! ermmm... bila agaknya nk jadi profesional kan?? tepuk dada tanya hati!






















thks to MR R sbb tggu dr awal majlis hingga habis... tolong tggu jer laaaa... hahahahahaha..

nie pakcik man aku dari k.l...

paktam n wife..











my best frenz...

k.sal... tks 4 coming..

my best frenz... also

my uncle n my auntie...





segalanya dah selamat... kami pun penat gila babasss... penat jalan sana sini.. penat tangkap gambo.. penat lah segala segi... nk pengsan dah... tapi dlm penat2 mcm tu... sempat lagi MR R open room utk pengantin.... ha ha ha ... mmg meriah a.. tks ya...

3 comments:

nur azziantie shukri said...

nice wedding..pink lagi tu...

nur azziantie shukri said...

nice wedding...meriah gitu...

MisS FarWieN... said...

pink harussssssssssss... hehehe

Post a Comment

said