Pages

Wednesday, March 7, 2012

::.. Kebizian terlampau2 ..::



ASSALAMUALAIKUM..

lama awin tak hapdate kan... holiday ke singapore pun terbengkalai tak habis lagi ni.. haishh.. mmg bz terlampau la rasanya.. awin ada 2 tangan 2 kaki.. tapi badan kena belah 4... so how?? tuh yg lipas kudung ka gaban ka dinosor pun kalah ok..

mula2 awin bz ngn PROPOSAL DEFENSE.. mmg sampai kena stay back oso mai kerja sabtu ok.. tapi takpa.. kerja kena laksanakan juga.. then bz pulak SUKJAP.. u olls tau ka SUKJAP tu apa.. meh sini nk habaq.. SUKAN ANTARA JABATAN/PUSAT PENGAJIAN (USM). sbb apa awin bz??? sbbnya awin adalah konvenor kepada BOLA JARING USM.. every meeting kena atend.. dan segala pelaksananya kena atur.. dari segi bajetnya, tmptnya, pengadilnya n bla..bla..bla.. tapi mujur ada kawan2 yg best ok.. k.ana, farah, k.sal, k.kasma, jue, k.azu dll... u olls mmg besttt...

ermmm.. tak habis dgn yg tu.. sibuk sama ngn di opis ni.. time la berduyun2 student nk wat PREVIVA.. wat to do.. my work... so.. buat la!!! hg nk gaji buta ka awin?? hahahaha... tapi awin enjoy..

balik rumah dah sibuk sbg suri rumah tanga.. masak, membasuh, mengemas oso merehatkan diri (ada ka masa nk berehat??? mcm takda jaaaaa... huhu) tp takpa.. im hepy.. apa2 pun yg awin buat.. famly come 1st!! so.. dh mmg tangungjawab.. jgn dok merongot ok!!

Dlm masa yg sama.. bz meniaga ON9 ok!!! masa ni la jugak cust berduyun2.. ALHAMDULILLAH.. Allah murahkan rezeki awin disini.. bnyk sebenarnya projek awin utk biz ni.. tapi nnti dulu la.. tngh dok diskus2 lagi ngn my aunt di KL sana... hope apa yg awin inginkan semua berjalan dengan lancar cuma cepat dan lambat shj.. apa yg ada skrg.. usaha dan doa mengiringi.. kawan2 pun doakan jugak k..



luv.. hug..


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



ASSALAMUALAIKUM..

lama awin tak hapdate kan... holiday ke singapore pun terbengkalai tak habis lagi ni.. haishh.. mmg bz terlampau la rasanya.. awin ada 2 tangan 2 kaki.. tapi badan kena belah 4... so how?? tuh yg lipas kudung ka gaban ka dinosor pun kalah ok..

mula2 awin bz ngn PROPOSAL DEFENSE.. mmg sampai kena stay back oso mai kerja sabtu ok.. tapi takpa.. kerja kena laksanakan juga.. then bz pulak SUKJAP.. u olls tau ka SUKJAP tu apa.. meh sini nk habaq.. SUKAN ANTARA JABATAN/PUSAT PENGAJIAN (USM). sbb apa awin bz??? sbbnya awin adalah konvenor kepada BOLA JARING USM.. every meeting kena atend.. dan segala pelaksananya kena atur.. dari segi bajetnya, tmptnya, pengadilnya n bla..bla..bla.. tapi mujur ada kawan2 yg best ok.. k.ana, farah, k.sal, k.kasma, jue, k.azu dll... u olls mmg besttt...

ermmm.. tak habis dgn yg tu.. sibuk sama ngn di opis ni.. time la berduyun2 student nk wat PREVIVA.. wat to do.. my work... so.. buat la!!! hg nk gaji buta ka awin?? hahahaha... tapi awin enjoy..

balik rumah dah sibuk sbg suri rumah tanga.. masak, membasuh, mengemas oso merehatkan diri (ada ka masa nk berehat??? mcm takda jaaaaa... huhu) tp takpa.. im hepy.. apa2 pun yg awin buat.. famly come 1st!! so.. dh mmg tangungjawab.. jgn dok merongot ok!!

Dlm masa yg sama.. bz meniaga ON9 ok!!! masa ni la jugak cust berduyun2.. ALHAMDULILLAH.. Allah murahkan rezeki awin disini.. bnyk sebenarnya projek awin utk biz ni.. tapi nnti dulu la.. tngh dok diskus2 lagi ngn my aunt di KL sana... hope apa yg awin inginkan semua berjalan dengan lancar cuma cepat dan lambat shj.. apa yg ada skrg.. usaha dan doa mengiringi.. kawan2 pun doakan jugak k..



luv.. hug..


0 comments:

Post a Comment

said