Pages

Monday, May 28, 2012

::.. Terukir di bintang ..::

Assalamualaikum...

Sejak skrg ni awin dah jarang nk update apa2 cerita kat blog ni.. rasa mcm malas dah skng ni.. hehehe.. bukan takda cerita nk meluahkan. tapi mcm tak perlu kot... tapi hari ni mood siput sedut mai.. awat laaaaaa mood pasang surut tak tau... seyes tak larat gila.. rasa mcm nk baring ja.. sambil peluk bantal.. tak pejam pun takpa.. tapi dpt relax.. best kannnnn.. 

last week awin cuti panjang.. cuti yang tanpa di rancang.. only tuesday ja awin p kerja.. yg lain semua cuti.. anak dara kesayangan cek demam panas... sian dia.. tapi dia sangat strong.. demam panas mencacak pun tak nangis tak bebai.. tetap main macam biasa.. makan mcm biasa.. alhamdulillah.. tapi kami ni yg risau sangat sbb panas yang tak pernah terjadi utk dia.. malam pun kami gilir2 jaga.. takut2 klu apa2 yg berlaku.. dah p berkinik2.. berpakar2.. semua jawapan sama.. demam biasa ja.. takda infection apa2.. doktor kata.. klu dia demam + muntah + batuk + selsema + tak selera makan.. yang tu mgkin ada infection somting... alhamdulillah... semua jawapan sama dan blh tarik nafas lega sikit.. cuma kami lebih kepada berjaga2.. aisya ni ceria orgnya.. cuma bila demam.. ada time dia rest.. ada time dia lupa dia demam.. time dia rest tu mcm cute ja tgk dia.. sambil sandar kat kusi malas dia tu sambil mama hayun2 dia... sambil dia belai2 tangan mama... manja sangattt anak pmpn ni... dah pandai syg mulut mama... hehe... papa jgn jeles k.. sbb aisya takmo syg papa.. hahahaha... 

hr ni aisya dah stat p nursery balik.. kemain dia.. nampak2 ja cikgu zah dia.. kalut dia terpa p.. nmpk sgt aisya sangat suka p nursery.. so hati mama tak risau sangat sbb klu tak suka must somting wrong somwhere la kan... sat ja.. next month dah nak setahun dia.. 



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum...

Sejak skrg ni awin dah jarang nk update apa2 cerita kat blog ni.. rasa mcm malas dah skng ni.. hehehe.. bukan takda cerita nk meluahkan. tapi mcm tak perlu kot... tapi hari ni mood siput sedut mai.. awat laaaaaa mood pasang surut tak tau... seyes tak larat gila.. rasa mcm nk baring ja.. sambil peluk bantal.. tak pejam pun takpa.. tapi dpt relax.. best kannnnn.. 

last week awin cuti panjang.. cuti yang tanpa di rancang.. only tuesday ja awin p kerja.. yg lain semua cuti.. anak dara kesayangan cek demam panas... sian dia.. tapi dia sangat strong.. demam panas mencacak pun tak nangis tak bebai.. tetap main macam biasa.. makan mcm biasa.. alhamdulillah.. tapi kami ni yg risau sangat sbb panas yang tak pernah terjadi utk dia.. malam pun kami gilir2 jaga.. takut2 klu apa2 yg berlaku.. dah p berkinik2.. berpakar2.. semua jawapan sama.. demam biasa ja.. takda infection apa2.. doktor kata.. klu dia demam + muntah + batuk + selsema + tak selera makan.. yang tu mgkin ada infection somting... alhamdulillah... semua jawapan sama dan blh tarik nafas lega sikit.. cuma kami lebih kepada berjaga2.. aisya ni ceria orgnya.. cuma bila demam.. ada time dia rest.. ada time dia lupa dia demam.. time dia rest tu mcm cute ja tgk dia.. sambil sandar kat kusi malas dia tu sambil mama hayun2 dia... sambil dia belai2 tangan mama... manja sangattt anak pmpn ni... dah pandai syg mulut mama... hehe... papa jgn jeles k.. sbb aisya takmo syg papa.. hahahaha... 

hr ni aisya dah stat p nursery balik.. kemain dia.. nampak2 ja cikgu zah dia.. kalut dia terpa p.. nmpk sgt aisya sangat suka p nursery.. so hati mama tak risau sangat sbb klu tak suka must somting wrong somwhere la kan... sat ja.. next month dah nak setahun dia.. 



0 comments:

Post a Comment

said