Pages

Thursday, August 20, 2009

NETBALL MILO OPEN USM



As-salam
punya la lama aku simpan gambo nih.. huhu... tapi takpe.. aku dah upload kat fb.. ni upload kat blog laksss...
nie la antara gambar2 yg aku snap ms milo open hari tuh.. sorry la kat kengkawan lambat lak aku upload..



nie klu tak silap ms game ngn student yg slalu kami training.. apa ntah nm diaorg nih.. minden access kot.. if tak silap la..



yg center tuh fiza... gelaran dia mami.. hehehe.. anak mami penang..



nie lak ms dah habis ambik hadiah.. so masa utk berpossing sakan la kan..

eh... naper ada 8 erk??? mn sorang lagi?? o0o0o.. wa.. dia tatau la apa kes senyap jer tak pick call...

yg aku pegang tuh duit... hehehe...



kenapa semua cam tunduk jer erk?? alaaaa... gambo aku ngn kasma tak nmpk lakkk..















ya sekian terima kasih.... berjumpa lagi kita di tahun hadapan milo open!!! moga succes!!!





















0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



As-salam
punya la lama aku simpan gambo nih.. huhu... tapi takpe.. aku dah upload kat fb.. ni upload kat blog laksss...
nie la antara gambar2 yg aku snap ms milo open hari tuh.. sorry la kat kengkawan lambat lak aku upload..



nie klu tak silap ms game ngn student yg slalu kami training.. apa ntah nm diaorg nih.. minden access kot.. if tak silap la..



yg center tuh fiza... gelaran dia mami.. hehehe.. anak mami penang..



nie lak ms dah habis ambik hadiah.. so masa utk berpossing sakan la kan..

eh... naper ada 8 erk??? mn sorang lagi?? o0o0o.. wa.. dia tatau la apa kes senyap jer tak pick call...

yg aku pegang tuh duit... hehehe...



kenapa semua cam tunduk jer erk?? alaaaa... gambo aku ngn kasma tak nmpk lakkk..















ya sekian terima kasih.... berjumpa lagi kita di tahun hadapan milo open!!! moga succes!!!





















0 comments:

Post a Comment

said